Behind the scenes

Hugo Boss tube

Hugo Boss Splash!

Deze foto heeft enige voorbereiding gevergd. Ik heb de splash namelijk gemaakt met behulp van witte muurverf. De splashes creëerde ik door met voorwerpen in een klein laagje verdunde verf te slaan. Om mijn studio en apparatuur te beschermen was ik dan ook genoodzaakt om alles van te voren af te plakken met plastic. Ik heb in deze sessie een groot aantal splashes gemaakt met verschillende (vormen) voorwerpen, omdat elke vorm weer een ander soort splash geeft. Verder heb ik onder meerdere hoeken gefotografeerd zodat ik deze splashes eventueel vaker kan gebruiken.

Na een dag splashes schieten heb ik de Hugo Boss tube gefotografeerd. Ik heb hiervoor de tube met behulp van hot glue vastgelijmd op een ijzeren staafje zodat ik de tube rechtop kon zetten in een accessoireklem, zonder last te hebben van een ondergrond of achtergrond. Vanwege de spiegelende goudkleurige letters heb ik gebruikt gemaakt van meerdere shots, die ik heb samengevoegd in Photoshop. Daarna heb ik een splash-foto uitgezocht die qua vorm paste bij de tube, en heb ik in Photoshop alles samengevoegd, ge-edit en geretoucheerd. Al met al een flinke klus.

Achter de schermen tijdens de Hugo Boss shoot, foto 1
Achter de schermen tijdens de Hugo Boss shoot, foto 2
Achter de schermen tijdens de Hugo Boss shoot, foto 3
Achter de schermen tijdens de Hugo Boss shoot, foto 4
Achter de schermen tijdens de Hugo Boss shoot, foto 5

Ook heb ik tijdens het maken van deze foto(s) mijn Gopro camera mee laten draaien om een “behind the scenes” filmpje te maken:

© 2022 Mark Lukens Contact